PTC Vuforia'yı yakından tanıyalım.

26.09.2021

İleri teknoloji çözümleri sunan PTC, endüstriyel şirketlere dünyaya değer katmaları için önemli alanlar yaratır.

aiOps

Gelişen teknoloji ile birlikte hayatın her alanına etki eden Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality/AR); iş, eğitim, oyun gibi birçok alanda kullanılabilir hale gelmiştir. Artırılmış Gerçeklik teknolojisinde fiziksel dünyadaki nesneler ve materyaller, görüntü, ses ve GPS verileri ile bilgisayarlar tarafından yeniden üretilir. İleri teknoloji çözümleri sunan PTC, endüstriyel şirketlere dünyaya değer katmaları için önemli alanlar yaratır. Dijital dünya ile gerçek dünyayı birleştirerek etkileyici sonuçlar sunan PTC’nin AR çözümü Vuforia ile ekibinize güç kazandırabilir, müşterileriniz ile etkileşimi artırarak başarı elde edebilirsiniz.


PTC Teknolojileri ile İleri Artırılmış Gerçeklik Deneyimi

Dijital dönüşüm alanında ilerlemek isteyen endüstriyel şirketler için verimli çözümler sunan PTC teknolojisi, küresel üreticilerin ve müşterilerinin global çapta lider konuma gelmelerine yardımcı olur. Endüstriyel IoT, CAD, PLM ve Artırılmış Gerçeklik çözümlerini bir araya getiren PTC, dijital bilgileri interaktif metotlar ile sunar. Dijital içerikleri gerçek dünyaya etkili şekilde entegre ederek iş sonuçlarının iyileştirilmesine katkı sağlar.
AR çözümleri ile bir adım öne çıkan PTC teknolojisi, şirketlerin farklı ihtiyaçlarına uygun ürün portföyünü kullanıcılar ile buluşturur. PTC Vuforia portföyünde yer alan ürünler şu şekilde sıralanır:

  • Vuforia Instruct
  • Vuforia Studio
  • Vuforia Chalk
  • Vuforia Expert Capture
  • Vuforia Engine
  • Vuforia Work Instructions

PTC Vuforia; satışları artırmak, müşteri deneyimini daha etkili hale getirmek ve iş hedeflerini gerçekleştirmek gibi birçok alanda etkileşim sağlar. Dijital verileri ve talimatları 3D şematik diyagramları, ekipmanların işletilmesi ve ekibinizin iş birliğini sağlamak amacıyla kullanabilir, maliyet açısından kâr elde edebilirsiniz.

Vuforia Instruct ile Hedeflerinizi Gerçekleştirin

PTC Vuforia Instruct, endüstriyel şirketler ve perakende sektörü için satışları artırma hedefini gerçekleştirmenize yardımcı olur. Instruct ile saha bakımları ve kalite kontrolleri konusunda hızlı şekilde talimat oluşturabilirsiniz. 3D ile oluşturulan talimatları sade şekilde sunabilir, işleyişin hızlanmasını sağlayabilirsiniz.

Anlaşılabilir Talimatlar Sunan Vuforia Studio

Karmaşık talimatları kolay anlaşılabilir hale getiren Vuforia Studio, uzmanlık gerektirmeksizin Artırılmış Gerçeklik deneyimini oldukça kolay bir deneyime dönüştürür. IoT ve CAD verilerini AR deneyimine dönüştürerek saha çalışanlarına görselleştirilmiş talimatlar göndermenize yardımcı olur. Vuforia Studio teknolojisinin işletmelere sunduğu katkılar şu şekilde sıralanabilir:

  • Ekibin memnuniyetini ve verimini artırır.
  • Kaza ve hata maliyetlerinin düşürülmesine katkı sağlar.
  • Rekabette avantaj sağlayarak müşteri deneyimini iyileştirir.

Vuforia Chalk ile Verimli İş Birliği

Teknisyenler ve çalışanlar arasındaki destek sürecinin iş birliği içinde ilerlemesini sağlayan Vuforia Chalk, AR altyapısı ile desteklenmiştir. Bakım, arıza ve onarım gibi teknik destek süreçlerini uzaktan AR aracılığı ile yürütebilir, bilgilendirmeleri uygulama üzerinden işaretleyerek saha ve firma dışında çalışanlara iletebilirsiniz.
AR Destekli Vuforia Expert Capture
Saha ekibine güç ve hız kazandıran Vuforia Expert Capture, AR destekli olarak geliştirilmiştir. Veri ve talimatları kolaylıkla oluşturabilir, güçlü AR ile hızlı şekilde aktarabilirsiniz.

3D Görselleştirme İçin Vuforia Engine

Augmented Reality uygulamaları geliştirmenize yardımcı olan Vuforia Engine, simülasyon desteği ile birlikte sunulur. Fabrika, perakende satış mağazası ve çalışma sahası gibi alanlarda gezinme sağlayan ürün ile dinamik tesisler tasarlayabilirsiniz. Güçlü 3D görselleştirme ile modelleri görüntüleyebilir, hedeflerinizi daha kısa sürede tamamlayabilirsiniz.
Vuforia Work Instructions ile Talimatlarınızı Düzenleyin
Artırılmış Gerçeklik talimatlarını pratik şekilde hazırlamanız için ideal olan Vuforia Work Instructions, şirketinizin organizasyonunu düzenlemenize yardımcı olur. Hazırladığınız talimatları kritik iş yükleri için artırılmış gerçeklik ile yayınlayabilir, kolaylıkla değişiklik yaparak hızlı çözümler alabilirsiniz.

Üstün Performans Sunan PTC Çözümleri

Geniş kapsamlı ürün portföyüne sahip Redington ailesi içerisinde yer alan PTC Vuforia, bilgi ve talimat transferinde uzman çözümlere kavuşmanıza yardımcı olur. Gerçek zamanlı AR desteği ile tasarlanan PTC Vuforia ürünlerinden şirketinize uygun olanları değerlendirebilir, beklentilerinizi karşılayanları güvenle tercih edebilirsiniz. PTC Vuforia ürünlerine Redington aracılığı ile ulaşabilir, hizmetleri yakından inceleyerek dijital dünyadaki yerinizi sağlamlaştırabilirsiniz.