PTC Creo 9 Çok Yakında Sizlerle Buluşacak

03.06.2022

Yenilenen kapsamlı özelliklere sahip PTC Creo 9 ile üretkenlik açısından önemli adımlar atabilirsiniz. Mühendislik ve tasarım temelli meslek gruplarının çalışmalarına destek olan PTC Creo 9 iyi bir ekip arkadaşı olmaya adaydır.

creo 9

PTC Creo, gelişmeye sürekli olarak devam ürün tasarımı dünyasında çalışmalarınızı kolaylaştırmaya yardımcı olur. Yenilenen kapsamlı özelliklere sahip PTC Creo 9 ile üretkenlik açısından önemli adımlar atabilirsiniz. Mühendislik ve tasarım temelli meslek gruplarının çalışmalarına destek olan PTC Creo 9 iyi bir ekip arkadaşı olmaya adaydır.

Endüstriyel Tasarımlar için Pratik Detaylar

PTC Creo, tasarımlarınızı AR (Artırılmış Gerçeklik) ve 3D (Üç Boyutlu) yazıcılar aracılığıyla prototipler oluşturarak sunmanıza yardımcı olur. Mühendislik alanında ya da tasarım ve çizim temelli çalışmalar hazırlarken hassas detayları en iyi şekilde yansıtan taslaklar elde edebilirsiniz. PTC, geleceğin üç boyutlu CAD tasarımlarını oluşturmanıza yardımcı olan modern ve işlevsel bir tasarım platformudur. PTC Creo 9’un sağladığı çok yönlü özellikler profesyonel ürün tasarımları yaparken bunları yaratıcı bir şekilde sunmanızı da kolaylaştırır. Ürün geliştirme ve yönetiminde ilişkisel bir deneyim yaşamak için bu uygulamadan yararlanabilirsiniz. Tasarım üzerinde yaptığınız tüm değişiklerin iş akışlarında otomatik olarak güncellenmesini sağlayabilirsiniz. Sürekli güncel tutulan endüstriyel tasarım taslakları, tüm ekibin anlık olarak bilgilenmesine yardımcı olur ve çalışmalara hız kazandırır.

PTC Creo 9 ile Tasarımlara Yaratıcılık Kazandırın

PTC Creo 9, üretkenlik açısından pratik detaylara sahiptir. Bunun yanı sıra kullanıcı dostu arayüzü ile kullanım kolaylığını artırır. Uygulamada yer alan gerçek zamanlı ve aslına uygun simülasyon, tasarımınızı farklı açılardan incelemenizi sağlar. Böylece tasarımın gerçekte nasıl görüneceğini analiz edebilir ve gerekli değişiklikleri buna göre uygulayabilirsiniz. Bu sayede verimli ve yaratıcı tasarımlar ortaya koyabilirsiniz. Gerçek zamanlı tasarım çalışmaları, ergonomi gibi alanlarda kritik öneme sahiptir. Eklemeli ve eksiltmeli üretim süreçlerinde bu tür özelliklerden yararlanarak ihtiyaca yönelik tasarımlara imza atabilirsiniz. Farklı üretim tarzları için uygulamaya eklenen bazı özellikler vardır. Katmanlı imalat süreçlerinde kullanıcı tanımlı kafesler ve çeşitli destek yapıları sıklıkla kullanılır. Kalıp geliştirme için uyarlanabilir freze detayları da tercih edilebilir. Tasarımlarınıza bu tür detayları ekleyebilmek için Creo 9’dan yararlanabilirsiniz. Böylece yüksek kaliteli ve üretilebilir ürünler tasarlayabilirsiniz.

PTC’nin Çağı Yakalayan Özellikleri

Mühendislerin ve çizim temelli alanlarda çalışan meslek gruplarının ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirilen yeni özellikler PTC Creo 9’da toplanmıştır. Tasarımlarınızı daha kısa sürede teslim etmenize yardımcı olan kullanıcı dostu ve üretkenlik destekleyici geliştirmeler size çok yönlü çözümler sunar. Model tabanlı detaylandırma ve tanımlama uygulamaları, çalışmalarınızın gerçeğe en yakın prototipini görmenize imkan verir. Böylece tasarımınız üretim sürecinde de beklentilerinizle tamamen örtüşür. Çağın teknolojik gelişmelerinden ilham alan Creo 9, değişen ve gelişen tasarım ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmıştır. Her çalışma seansında daha üretken ve yaratıcı olmanıza yardımcı olan gelişmiş özellikler ile inovatif tasarımlara imza atabilirsiniz. Ürünlerinizi daha kaliteli tasarımlar ile bütünleştirmek ve pazar satışlarını artıracak sunumlar geliştirmek için PTC Creo 9’dan ilham alabilirsiniz.

Model Tabanlı Gelişmiş Araçlar Creo 9’da

Özel olarak geliştirilmiş dijital ürün tasarımı araçları, model tabanlı tasarım uygulamalarını kolaylaştırır. Bu sayede tasarımlara daha fazla detay eklenebilir. Tasarımı kullanışlı ve verimli hale getirmeyi amaçlayan model tabanlı araçları çok yönlü olarak değerlendirebilirsiniz. Uygulamaya eklenen yeni kaynak sembolleri, tarama ve çizim desenleri detaylandırma çalışmalarını pratik hale getirir. Bu araçlardan yararlanarak daha az çabayla daha fazla netlik ve gerçekçilik elde edebilirsiniz. PTC Creo 9’da yer alan model tabanlı araçlar, aslına uygun tasarımlar hazırlamak için idealdir. Bu sayede üretim sürecinde tasarımın taslak haline en yakın ürünler ortaya konulabilir. Redington ürün yelpazesinden ulaşabileceğiniz PTC Creo 9 ile çağı yakalayan ürün tasarımları hazırlayabilirsiniz.