Orta Sınıf Depolama Ailesinin Yeni Üyesi ile Tanışın: Hitachi E-1090!

03.06.2022

Kobi ve orta ölçekli işletmelerin depolama çalışmalarında %100 veri erişim garantisi sunan bu hizmet hakkında ayrıntılı bilgi edinmek ister misiniz?

hitachi

Hitachi’nin orta ölçekli işletmelerin ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirdiği E-1090, sağladığı avantajlar ile çalışmalarınıza hız kazandırabilir. Siber güvenlik protokollerine önem veren Hitachi ile veri depolama işlemleri güvenle sürdürülebilir. Kobi ve orta ölçekli işletmelerin depolama çalışmalarında %100 veri erişim garantisi sunan bu hizmet hakkında ayrıntılı bilgi edinmek ister misiniz?

Veri Depolama için Güvenli Detaylar

Veri depolama uygulamaları söz konusu olduğunda güvenlik konusu oldukça önemlidir. Hitachi 1090, veri güvenliği ilkelerine üst seviyede önem verir. Bu hizmet ile birlikte fidye yazılımlardan da etkili bir şekilde korunabilirsiniz. 8,4 milyon IOPs performans gücüne sahip E-1090, %70 verimlilik artışıyla da ön plana çıkar. Daha az alanda daha fazla veri depolama fırsatı elde ederek çalışmalarınızı pratik bir şekilde sürdürebilirsiniz. Kullanıcı dostu depolama çözümlerinden destek alırken üst seviye veri güvenliği protokollerinden de yararlanabilirsiniz. Hitachi ile depolama sistemlerini ana bilgisayara aktararak tek bir sanal depolama sistemi elde etmek mümkündür. Bu altyapı ile veri koruması ve otomasyonu pratik bir şekilde sağlanabilir.

Orta Sınıf İşletmeler Pratik Çözümler

Orta ölçekli işletmelerin ihtiyaç duyabileceği depolama çözümleri geniş kapasite ve etkileyici performans özellikleri ile çalışma verimini artırabilir. Kolay kullanım özelliğine sahip Hitachi E-1090’ı tercih ederek depolama maliyetlerinde belirgin ölçüde tasarruf elde edebilirsiniz. Daha az alanda daha çok veri depolanması, bu açıdan çok yönlü avantajlar sağlar. Hitachi’nin sağladığı kendi kendine kurulum kolaylığı E-1090’ın hızlı bir şekilde kullanıma hazır gelmesine yardımcı olur. Bulut ve on-prem özellikleri sayesinde internet bağlantısı bulunan her yerden verilere güvenli bir şekilde erişebilirsiniz. Böylece zaman ve mekan engeline takılmadan çalışmalarınıza hız kazandırabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın zararlı yazılımlara karşı geliştirilen koruma bariyeri üstün veri güvenliği için güncel bir önlem oluşturur.

Hitachi 1090 ile Optimizasyon Kolaylığı

E-1090’da kullanılan teknolojiler, depolama sanallaştırma uygulamalarının bir uzantısıdır. Bu da uyarlanabilir veri azaltma teknolojisinden yararlanmanızı sağlar. Gelişmiş veri azaltma sistemi, kullanılan sürücü sayısını azaltarak depolama için daha fazla kapasite oluşturmaya yardımcı olur. Uyarlanabilir veri azaltma özelliği, depolama optimizasyonunu kullanıcıların ihtiyaçlarına göre uyarlar. Böylece satır içi sıkıştırma ve veri birleştirme gibi uygulamalar pratik bir şekilde yapılabilir. Depolama optimizasyonu ile veri kaydetmek için daha geniş disk kapasiteleri elde edebilirsiniz. Daha az disk kullanımı, depolama maliyetlerinin azaltılmasında kritik bir adımdır. Modern depolama teknolojilerine sahip Hitachi ile işletmenizin depolama ihtiyaçlarına uygun olarak optimize edilen çözümlerden yararlanabilirsiniz. Böylece veri depolama konusunda gereksiz harcamalar yapmadan etkili bir maliyet yönetimi yapabilirsiniz. Kişiselleştirilmiş depolama çözümleri ile çalışmalarınıza hız kazandırmak ve en kritik verileri güvenle depolamak kolaylaşır.  

Kobi ve İşletmelerin Veri Güvenliği

Hitachi E-1090, depolama kaynağının kontrolünü kolaylaştırdığı gibi siber güvenlik açısından da pek çok avantaja sahiptir. Bazı kritik durumlarda IT personeline zaman kazandıran kesintisiz geçiş ve akıllı provizyon özellikleri, veri güvenliğini üst seviyeye taşıyan detaylar arasındadır. Uygulamada yer alan gelişmiş fidye yazılım azaltma seçeneği, en önemli verilerin korunmasına yardımcı olur. Verileri yedeklemeye ihtiyaç duyduğunuzda bulut depolama sistemlerinden yararlanarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Aktarılan verilerin kopyaları için yetkili kullanıcı dışında kimse silme işlemi yapamaz. Bu dosyaların üzerinde herhangi bir değişiklik yapabilmek için kullanıcı onayına ihtiyaç duyulur. Veri güvenliği sağlayan bu tür önemli detaylar sayesinde internet erişimine sahip olduğunuz her yerde veri depolama çözümlerinden yararlanabilirsiniz. Hitachi E-1090’a Redington güvencesiyle ulaşarak orta ölçekli işletmeler için güvenli ve pratik veri depolama çalışmaları elde edebilirsiniz.